Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Kylpyhuonehuoltaja

Paikkakunta: Uusimaa, Espoo
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 1.3.2018
Haku päättyy: 22.3.2018
Paikkoja: 1

HKI/ Kylpyhuonehuoltaja

Henkilöstöratkaisut Canvas Oy rekrytoi ja vuokraa loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti. Olemme toimineet jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Asiakkaamme on kylpyhuonehuoltoja tekevä yritys. Kylpyhuonehuollossa ei tehdä kylpyhuoneremonttia, vaan tiloja uudistetaan puhdistuksen, silikonisaumojen uusimisen ja pinnoitusten, kuten mikrosementoinnin, avulla. Haemme asiakkaallemme kylpyhuonehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työ tapahtuu arkisin pääasiassa klo 8-16.  Kokemus rakennussiivouksesta katsotaan eduksi, mutta tehtävään koulutetaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-hyvä fyysinen kunto

-reipas itsenäinen työote

-B-ajokortti

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Täytä hakemus oheiseen linkin kautta. Yhteyshenkilösi tähän tehtävään liittyen Canvasilla on Mirva Hartman puh. 044 0980 050

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.