Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Huoltoasematyöntekijöitä kesätöihin

Paikkakunta: Pirkanmaa, Lempäälä
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 7.3.2018
Haku päättyy: 22.3.2018
Paikkoja: 2

LEMPÄÄLÄ / Huoltoasematyöntekijöitä kesätöihin

Henkilöstöratkaisut Canvas Oy rekrytoi ja vuokraa loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti. Olemme toimineet jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi. 

Haemme nyt asiakkaallemme Mantunkulman Nesteelle kahta asiakaspalveluhenkistä huoltoasematyöntekijää kesätöihin. Mantunkulma on perinteikäs ja arvostettu täyden palvelun huoltoasema Lempäälässä.

Työskentely tapahtuu pääasiassa huoltoaseman ravintola-kahvilassa. Tehtäviisi kuuluu mm. lista-annoksien valmistamista, vitriinituotteiden tekemistä ja esille laittoa, pöytiin tarjoilua, sekä asiakaspalvelua, tiskausta ja yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työhön kuuluu tarvittaessa myös kassatyöskentelyä.

Työ alkaa toukokuussa sopimuksen mukaan ja kestää elokuun loppupuolelle. Työtä on noin 80 tuntia kolmessa viikossa, tarvittaessa enemmänkin. Työajat sijoittuvat arkisin välille 6-21, la 8-20 ja su 9-18.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

-reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta
- hygieniapassia
- Veikkauksen online -osaamista
- oman auto helpottaa työmatkojen kulkemista

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan.

Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Ilona Laine, 040 771 6678, parhaiten tavoitettavissa ma-pe klo 13-15.

 

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.