Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Huoltoasematyöntekijä

Paikkakunta: Pirkanmaa, Pirkkala
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.3.2018
Haku päättyy: 30.3.2018
Paikkoja: 1

PiRKKALA / Huoltoasematyöntekijä

Henkilöstöratkaisut Canvas Oy rekrytoi ja vuokraa loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti. Olemme toimineet jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi. 

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä huoltoasematyöntekijää Pirkkalaan. Asiakkaamme panostaa iloiseen asiakaspalveluun yli 35 vuoden kokemuksella. Autoilijoille on tarjolla monenlaisia huoltopalveluja, rengashotelli palvelua, autonpesua sekä myymälä- ja kahvilapalvelut.

Työnkuvaan kuuluu kassa- ja keittiötyöskentelyä: asiakaspalvelua kassalla, ruuanvalmistusta keittiössä sekä siivousta. Työn arvioitu aloitus on maaliskuun loppupuolella. Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työ. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6-22 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

- reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan.

 

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.