Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Ajoneuvosähköasentaja

Paikkakunta: Pirkanmaa, Lempäälä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 31.10.2018
Haku päättyy: 17.11.2018
Paikkoja: 1

LEM/Ajoneuvosähköasentaja

Henkilöstöratkaisut Canvas Oy rekrytoi ja vuokraa loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti. Olemme toimineet jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi. 

Asiakkaamme on Pirkkalassa vuodesta 2009 lähtien toiminut täyden palvelun autokorjaamo. Yrityksen toiminnan peruspilarit ovat ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikaiset laitteet ja asiakastyytyväisyys.

Tilauskannan kasvamisen johdosta haemme heille kokenutta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ajoneuvosähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään uuteen rakenteilla oleviin toimitiloihin. Tehtäviin kuuluu kaikkien automerkkien diagnostiikkalaitteiden ja alkuperäisten testereiden käyttö, elektroniikkaohjainlaitteiden ohjelmointi ja korjaus. Lisäksi tehtävään kuuluu myös kaikki perusalustatyöt, täydelliset moottoriremontit, täydelliset automaatti- sekä manuaalivaihteistojen korjaukset ja kytkinremontit. Tehtävä edellyttää työkokemusta mutta vastaavasti tarjolla kilpailukykyinen palkka.

Odotamme hakijalta:

- Vahvaa tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Rentoa ja reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hyvää asennetta sekä tarkkuutta

- Hyvää suomenkielen taitoa

Mikäli omaat monipuolisen tietämyksen ajoneuvoista, merkistä riippumatta, täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan. Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Ilona Laine puh. 040 771 6678

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.