Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Verhojen ripustaja

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 4.12.2018
Haku päättyy: 16.12.2018
Paikkoja: 1

TRE/Verhojen ripustaja

Henkilöstöratkaisut Canvas Oy rekrytoi ja vuokraa loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti. Olemme toimineet jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Työn kuvaus:

Asiakkaamme on vuonna 1996 perustettu sisustustekstiilien erikoisosaaja, joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisia sisustustekstiiliratkaisuja julkisiin tiloihin. Etsimme nyt heille osaavaa ja oma-aloitteista verhojen ripustajaa Tampereelle.

Työ pitää sisällään verhojen ripustamista pääasiallisesti julkisiin tiloihin tai muihin isoihin kohteisiin. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiuksia työskennellä korkeissa paikoissa. Aikaisempi työkokemus sisustus- tai somistustyöstä luetaan eduksi. Tehtävät vaihtelevat asiakaskohtaisesti ja työ suoritetaan mahdollisuuksien mukaan työpareittain. Työ on keikkaluontoista ja sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Työt suoritetaan pääasiassa Pirkanmaalla, mutta yksittäisiä keikkoja voi olla myös pirkanmaan ulkopuolella. Töitä keskimäärin 200h/ vko.

Toivomme hakijalta:

- hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta, sillä jokainen päivä on erilainen
- B-ajokorttia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Täytä hakemus oheisen linkin kautta

Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Ilona Laine puh. 040 771 6678

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.