Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Ajoneuvomekaanikko (Haku päättynyt)

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 1.4.2019
Haku päättyy: 20.4.2019
Paikkoja: 1

TRE /Ajoneuvomekaanikko

Henkilöstöratkaisut Canvas Oy rekrytoi ja vuokraa loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti. Olemme toimineet jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi. 

Asiakkaamme on autokorjaamo, joka on osa Pohjoismaiden suurinta autohuoltamo-tarvike- ja varaosaketjua. Asiakkaamme tarjoaa korkealaatuisa palveluita ja tuotteita asiakaslähtöisellä palveluasenteella. Asiakkaamme huoltaa ja korjaa kaikkien merkkien autoja valmistajien huoltosuosituksia noudaten.


Etsimme nyt asiakkaallemme osaavaa, ammattimaista ja motivoitunutta ajoneuvomekaanikkoa. Omaat monipuolisen kokemuksen ja tietämyksen ajoneuvoista merkistä riippumatta. Kyseessä on vuoden loppuun kestävä sairaslomasijaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Odotamme hakijoilta:

- Tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta

-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta isoimmistakin huolloista

- Rentoa ja reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyvää asennetta sekä tarkkuutta

 
Mitä tarjoamme:
Tarjoamme sinulle modernin ja siistin työympäristön, uudet ja nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työporukan. Asiakkaamme on osa Pohjoismaiden suurinta varaosien myynti- ja asennus organisaatiota.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta

Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Ilona Laine, p.040 771 6678

Toimistollamme (Aaltosenkatu 27,33500 Tampere)  on avoin haastattelupäivä ke 17.4 klo 12-15, poikkea keskustelemaan työmahdollisuuksista kanssamme!

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.