Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Mikrosementtityöntekijä

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.4.2019
Haku päättyy: 27.4.2019
Paikkoja: 1

 TRE/ Mirkosementtityöntekijä

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-,logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden eri tehtäviin. Canvasin taustalla ja omistajana toimii RTJ-Siivous Ky, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt suomalainen perheyritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.  Välittävä, rento ja avoin työilmapiirimme tähtää kestävän liiketoiminnan rakentamiseen.

Asiakkaamme on kylpyhuonehuoltoja tekevä yritys. Kylpyhuonehuollossa ei tehdä kylpyhuoneremonttia, vaan tiloja uudistetaan puhdistuksen, silikonisaumojen uusimisen ja pinnoitusten, kuten mikrosementoinnin, avulla. Haemme asiakkaallemme mikrosementintekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla. Työ tapahtuu arkisin pääasiassa klo 8-16 välillä. Kokemus rakennussiivouksesta katsotaan eduksi, mutta tehtävään koulutetaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-aimepi kokemus remontoinnista ja pintojen tekemisestä, erityisesti tasoitetyöstä katsotaan, eduksi

-reipasta ja itsenäistä työotetta

-aikaansaavaa asennetta

-B-ajokorttia ja omaa autoa

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.