Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Huoltoasematyöntekijä

Paikkakunta: Pirkanmaa, Lempäälä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.5.2019
Haku päättyy: 30.5.2019
Paikkoja: 1

LEMPÄÄLÄ / Huoltoasematyöntekijä

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Haemme nyt asiakkaallemme Mantunkulman Nesteelle asiakaspalveluhenkistä huoltoasematyöntekijää. Mantunkulma on perinteikäs ja arvostettu täyden palvelun huoltoasema Lempäälässä.

Tehtäviisi kuuluu työskentely huoltoaseman keittiössä sekä kassalla, painottuen keittiössä työskentelyyn. Keittiötyöhön kuuluu ala carte annosten sekä vitriinituotteiden valmistus ja esillelaitto. Kassalla hoidetaan huoltoaseman ravintola-kahvilan tuotteiden rahastus, veikkauspelien myynti, pikapesun, bensan sekä nestekaasun myynti sekä autojen vuokraus. Tehtäviisi kuuluvat myös tiskaus sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  Työtä on syyskuun loppuun asti  noin 90 tuntia kolmessa viikossa, tämän jälkeen työvuorot menevät tilanteen mukaan. Työajat sijoittuvat arkisin välille 6-21, la 8-20 ja su 9-18.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-  aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

-hygienaiapassi
- Veikkauksen online -osaamista
- oman auto helpottaa työmatkojen kulkemista

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta.

Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Ilona Laine, 040 771 6678

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.