Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Varastotyöntekijä, kesätyö (Haku päättynyt)

Paikkakunta: Uusimaa, Espoo
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 8.5.2019
Haku päättyy: 22.5.2019
Paikkoja: 1

Espoo / Varastotyöntekijä

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-,logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden eri tehtäviin. Canvasin taustalla ja omistajana toimii RTJ-Siivous Ky, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt suomalainen perheyritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.  Välittävä, rento ja avoin työilmapiirimme tähtää kestävän liiketoiminnan rakentamiseen.

Asiakkaamme on yksi maailman suurimmista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Valmistustoimintaa asiakkaalla on maailmanlaajuisesti neljällä mantereella ja myyntiä yli sadassa maassa.

Etsimme nyt asiakkaallemme trukinajotaitoista varastomiestä kesätyöhön.Tehtäviisi kuuluvat avustavat varasto- ja pakkaamotyöt, kuten tuotteiden keräily, pakkaus, kuorman purkaminen, hyllytys sekä turkilla ajo. Työaika on ma-pe klo 8-16. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun.

Toivomme hakijalta:

-aiempaa kokemusta varastotyöstä

-ripeyttä ja huolellisuutta

-oma-aloitteisuutta

-yhteistyötaitoja

-hyvää fyysistä kuntoa

- trukinajotaito katsotaan eduksi

-oma auto helpottaa työmatkoja

Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen sivujemme (www.canvas.fi) kautta. Lisätietoja arkisin 8-16 p. 044 4000 112.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.