Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Siivooja koti- ja toimitilasiivoukseen

Paikkakunta: Pirkanmaa, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 9.6.2019
Haku päättyy: 29.6.2019
Paikkoja: 1

TRE/ Siivooja

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-,logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden eri tehtäviin. Canvasin taustalla ja omistajana toimii RTJ-Siivous Ky, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt suomalainen perheyritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.  Välittävä, rento ja avoin työilmapiirimme tähtää kestävän liiketoiminnan rakentamiseen.

Asiakkamme on pieni ja paikallinen yritys, joka tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille ja yksityisille. He toimivat Tampereella, Ylöjärvellä sekä lähikunnissa. Heidän toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Etsimme nyt asiakkaallemme siivoojaa. Työ on yritys- ja kotisiivousta, joissa on pääsääntöisesti vakituiset kohteet. Työaika on 06:00 - 16:00 välillä, 7,5 h/pv. Aluksi työtunteja ei ole joka päivälle, mutta päivät ovat kuitenkin täysiä. Syksystä alkaen työ on täysiaikainen, eli töitä on tarjolla joka päivälle (ma-pe). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijalta:

- hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- reippautta ja oma-aloitteisuutta
 
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- jonkin verran kokemusta alalta, ei kuitenkaan välttämätön

- suomenkielen taitoa

- B-ajokorttia

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai jätä hakemus helppohaun kautta. Voit myös lähettää hakemuksen ja CV:si osoitteeseen info@canvas.fi

Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Ilona Laine, p. 040 771 6678


Tutustu meihin myös osoitteessa www.canvas.fi sekä Facebookissa!

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.