Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Kuorma-autonkuljettaja jätteidenajoon (Haku päättynyt)

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Raisio, Turku
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.6.2019
Haku päättyy: 23.6.2019
Paikkoja: 1

TKU/ Kuorma-autonkuljettaja jätteiden ajoon

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä erityisesti kuljetusalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Asiskkaame on Pohjoismainen ympäristöhuoltoyhtiö, joka tuottaa asiakkailleen ympäristöystävällisiä ja vastuullisia ympäristöhuollon ja kuljetuksen palveluita.

Haemme asiakkaallemme  Turun seudulle nyt jäteautonkuljettajaa. Työ tehdään kadessa vuorossa (5:30-13:30, 13.30-22:00). Kyseessä on sairasloman sijaisuus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää syyskuun loppuun.

Toivomme hakijalta

C-korttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
-Digipiirturikorttia
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Kokemusta vastaavasta tehtävästä
-Täsmällisyyttä ja luotettavuutta
-Hyvää fyysistä kuntoa


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksen ja CV:si osoitteeseen info@canvas.fi. Lisätietoja arkisin 8-16, p. 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa www.canvas.fi sekä Facebookissa!

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.