Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
TRE / Kuorma-autonkuljettaja Lindström ajoon (Haku päättynyt)

Paikkakunta: Pirkanmaa, Akaa, Lempäälä, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.6.2019
Haku päättyy: 13.7.2019
Paikkoja: 1

TRE / Kuorma-autonkuljettaja Lindström ajoon

 

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Työn kuvaus:

Haemme asiakkaallemme kuorma-autonkuljettajaa Lindströmin ajoon Tampereelle ja lähikuntiin. Ajot lähtevät Lempäälästä. Tehtävä on määräaikainen mutta siihen on mahdollisuus vakinaistua.  Työtunteja on tarjolla 35-40 h / vko. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 06:00-18:00 välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Odotamme hakijoilta:

- C-ajokorttia

- digipiirturikorttia

- ammattipätevyyttä

- oma auto välttämätön työaikojen vuoksi

- hyvää fyysistä kuntoa

Täytä hakemus oheisen linkin kautta  tai lähetä hakemus  sähköpostitse info@canvas.fi. Voit myös soittaa numeroon 044 4000 112 // toimisto ja sopia haastattelun toimistollemme.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.