Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Jäteautonkuljettaja (Haku päättynyt)

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.6.2019
Haku päättyy: 14.7.2019
Paikkoja: 1

TRE/Jäteautonkuljettaja

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä erityisesti kuljetusalan monipuolisiin tehtäviin.

Asiakkaamme tekee kuljetus- ja nostotyöt vankalla ammattitaidolla ja useiden vuosien aikana kartutetulla kokemuksella. Heidän asiakkaitaan ovat yritysten lisäksi kotitaloudet ja julkinen sektori. Päätoimialueena on Tampere ja koko Pirkanmaa. Perheyrityksenä he tekevät tiiviisti töitä yhdessä ja pystyvät jakamaan kaiken osaamisensa.

Haemme nyt asiakkaallemme jäteautonkuljettajaa. Ajot lähtevät Aitolahdesta ja ajot tapahtuvat Pirkanmaalla. Työpäivän kesto on 7-13 h, aloitus klo 6:00-7:00. Tunteja kertyy noin 80-100 h / 2 vkoa.


Toivomme hakijalta

-C-korttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
-Digipiirturikorttia
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Kokemusta kuorma-autolla ajamisesta
-Täsmällisyyttä ja luotettavuutta
-Hyvää fyysistä kuntoa

Kerro meille osaamisestasi oheisen linkin kautta tai lähetä meille avoin hakemus sivujemme kautta https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/.Voit myös lähettää hakemuksen ja CV:si osoitteeseen hakemukset@canvas.fi.

Lisätietoja tehtävästä Canvas Oy, p. 044 4000 112

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa!

 

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.