Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Rakennustyöntekijä

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 3.7.2019
Haku päättyy: 17.7.2019
Paikkoja: 2

TRE/ Rakennustyöntekijöitä

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.


Haemme Tampereen alueen asiakkaidemme kohteille fyysisiin työtehtäviin monipuolisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ rakennustyöntekijöitä suurille uudis- ja saneerauskohteille.

 

Emme odota, että sinulla olisi vuosia kokemusta, mutta perusasiat rakennuksilla työskentelystä olisi hyvä olla hallussa. ensisijassa hyvä asenne työntekoa kohtaan ratkaisee.

Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos:

-Suomen kielen taitosi on sujuvaa 
-sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti 
-työhanskat pysyvät tiukasti kädessä
-pystyt työskentelemään kokonaisia päiviä arkisin klo 7.00-15.30 välillä

 

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemus sivujemme kautta https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/, tai sähköpostitse info@canvas.fi.

Voit myös soittaa suoraan meille arkisin klo 8-16, niin sovitaan haastatteluaika 044 4000 112

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.