Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere, Päijät-Häme, Lahti
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 8.7.2019
Haku päättyy: 22.7.2019
Paikkoja: 2

TRE, LTI / Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä erityisesti kuljetusalan monipuolisiin tehtäviin.

Oletko sinä etsimämme kuljetusalan rautainen ammattilainen? Haemme nyt yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa Tampereen ja Lahden alueelle kappaletavarakuljetuksiin täysperävaunulla. Ajot lähtevät Tampereelta tai Lahdesta Etelä-Suomen alueelle. Ajoa kahdessa vuorossa. Aiempi kokemus tehtävästä on eduksi ja hyvä asenne on aina plussaa.

Toivomme hakijalta:

  • CE-korttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
  • Digipiirturikorttia
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kokemusta vastaavasta tehtävästä
  • Joustavaa ja tekevää asennetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa

 

Kerro meille osaamisestasi oheisen linkin kautta tai lähetä meille avoin hakemus sivujemme kautta https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/. Avoimen hakemuksen yhteydessä mainitse tehtävä johon haet.

Yhteyshenkilösi Canvasilla tähän tehtävään liittyen on Piia Pouhakka, p. 0440 772 720

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa!

 

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.