Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Reippaita rakennussiivoojia

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 8.7.2019
Haku päättyy: 22.7.2019
Paikkoja: 3

TRE/ RAKENNUSSIIVOOJA

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaille Tampereen alueelle reippaita rakennussiivoojia. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työsopii sinulle, jos omaat reippaan asenteen ja sinulla on tekemisen meininki.

Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos:

  • Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Olet luonteeltasi joustava ja sopeutuvainen myös vaihtuviin työkohteisiin
  • Pystyt työskentelemään kokonaisia päiviä arkisin klo 7.00 – 15.30 välillä
  • Suomen kielen taitosi on sujuvaa

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä rakennustyömaalla
  • Töitä tilanteeseesi ja osaamiseesi sopien
  • Luotettavan työnantajanKerromme mielellämme lisää työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai jättä tietosi sivujemme kautta https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ tai sähköpostitse info@canvas.fi. Voit myös soittaa numeroon 044 4000 112 // toimisto ja sopia haastattelun toimistollemme.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa!

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.