Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Kuorma-auton kuljettajia jakelutehtäviin Tampereelle

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 4.8.2019
Haku päättyy: 18.8.2019
Paikkoja: 1

TRE/Kuorma-auton kuljettajia jakelutehtäviin Tampereelle

Meillä on haussa nyt kuorma-auton kuljettajia erilaisiin jakelutehtäviin Tampereen alueelle. Tarjolla on mm. elintarvikkeidenjakelua, kalustejakelua, kappaletavarajakelua sekä juomakuljetuksia. Ajot alkavat 04-10 välillä riippuen työtehtävästä. Olet sitten alan ammattilainen tai vastavalmistunut, pääset työssäsi kehittymään luotettavien ja hyvämaineisten toimijoiden antamien mahdollisuuksien myötä. Työntekijänä voit keskittyä huoletta työntekoon meidän huolehtiessamme työsuhdeasioistasi tarkasti ja ajallaan!

Odotamme sinulta:

- Voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys

- C-ajokortti

- Digipiirturikortti

- Elintarvike- ja juomakuljetuksiin hygieniapassi

- Oma-aloitteisuutta 

- Vastuunottokykyä

- Itsenäistä työskentelyotetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Hyvää paikallistuntemusta

- Hyviä asiakaspalvelutaitoja

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Työssä eduksi:

- Oman auton käyttö

- Aiempi kokemus  

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.