Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Siivoojia Tampereelle

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 4.8.2019
Haku päättyy: 18.8.2019
Paikkoja: 1

TRE/Siivoojia Tampereelle

Pysyykö kädessäsi moppi ja imuri? Oletko aamuvirkku tai valmis työntekoon aamusta alkaen? Mikäli vastasit kyllä, niin olet etsimämme henkilö!

Haemme asiakasyrityksellemme yritys- ja kotisiivoojaa vakituisiin kohteisiin. Työaika on 06:00-16:00 välillä 7,5h/pv. Työaikasi voi vaihdella muutamasta vuorosta täysiin tunteihin (37,5h/vk). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työt sijaitsevat Tampereella ja ovat julkisten kulkuyhteyksien välillä. Työaikojen takia, on oman auton käyttömahdollisuus kuitenkin eduksi.

Asiakasyrityksemme toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus ja laatu!

Odotamme sinulta:

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- Reippautta ja oma-aloitteisuutta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Suomen kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

- Oma auto

- Kokemus alalta

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.