Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Rakennustyöntekijöitä Tampereelle

Paikkakunta: Pirkanmaa
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.7.2019
Haku päättyy: 18.8.2019
Paikkoja: 2

TRE/Rakennustyöntekijöitä Tampereen seudulle

Haemme Tampereen alueen asiakkaiden kohteille fyysisiin työtehtäviin monipuolisia rakennustyöntekijöitä suurille uudis- ja saneerauskohteille.

Emme odota, että sinulla olisi vuosia kokemusta, mutta perusasiat rakennuksilla työskentelystä olisi hyvä olla hallussa. Tärkeintä meille on kuitenkin sinun asenteesi työtä kohtaan! 


Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos:

- Suomen kielen taitosi on sujuvaa 
- Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti 
- Työhanskat pysyvät tiukasti kädessä, etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen!
- Pystyt työskentelemään kokonaisia päiviä arkisin klo 7.00-15.30 välillä 

 

Täytä hakemus oheisen linkin kautta, lähetä avoin hakemus https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ tai laita sähköpostia info@canvas.fi.

Voit myös soittaa suoraan meille 044 4000 112 arkisin 8-16, niin jutellaan lisää!

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Onko sinulla tehtävään vaadittavat pätevyydet ja luvat?  Perustele hyvin, miksi olet pätevä tehtävään, vaikka kokemus tai koulutus ei riitä.

2. Täytä hakemuksen kaikki kohdat
Lisää kaikki pätevyydet ja liitä mukaan vakuuttava vapaamuotoinen hakemus. Kerro napakasti jokaisesta tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta, pelkkä titteli ei riitä. Muista laittaa mukaan siisti kasvokuva ja korjaa kirjoitusvirheet!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Se siirtyy jatkokäsittelyyn Canvasille. Saat samalla myös Oma Canvas
-tunnukset sähköpostiisi.

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi ja tarkistaa uudet avoimet työpaikat.