Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Jäteautonkuljettajia Pirkanmaan seudulle

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.9.2019
Haku päättyy: 22.10.2019
Paikkoja: 2

TRE/Jäteautonkuljettajia Pirkanmaan alueelle

Hei sinä! Oletko valmis fyysisiin töihin, omaat reippaan asenteen ja osaat käsitellä isoja autoja? Mahtavaa, sillä me haemme asiakkaillemme jäteautonkuljettajia!

Työt sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin sekä joskus lauantaille. Työsi voi vaihdella keikkaluonteisesta työstä pidempiinkin pätkiin. Jos sinulla on aiempaa kokemusta kuorma-autolla ajosta, niin siitä on ehdottomasti etua. Jos taas sinulla on kokemusta jätekuskin työstä, niin vielä parempi! Meille tärkeintä on kuitenkin oikea asenne!

Jos sinulla on c-kortti, ammattipätevyydet kunnossa ja jaksat fyysisesti raskasta työtä, niin olet etsimämme tyyppi! Jätekuskin hommissa ajokilometrejä ei kerry niin paljon, mutta salilla ei välttämättä tarvitse enää käydä työpäivän jälkeen ja mikä parasta, yöksi pääsee kotiin nukkumaan.

 

Toivomme sinulta:

  • C-korttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
  • Omatoimista ja tekevää asennetta
  • Kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
  • Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Hyvää fyysistä kuntoa

 

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!