Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Rakennustyöntekijöitä avustaviin tarpeisiin

Paikkakunta: Pirkanmaa
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.3.2020
Haku päättyy: 6.4.2020
Paikkoja: 2

TRE /Reippaita rakennustyöntekijöitä Pirkanmaalle

Nyt on hakusessa rakennustyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin asiakasyrityksillemme. 

Tässä tilanteessa etsimme rakennusalan tekijöitä eri pituisiin työtehtäviin niin uudis- kuin saneerauskohteille. Mikäli sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja motivaatio kunnossa, olet etsimämme henkilö! Työt ovat keikkaluontoisia ja voivat tulla nopeallakin aikataululla.

Sinulla voi olla jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä tai voit olla vasta aloittelija ja oppia tekemisen kautta. Työtehtäväsi voivat olla kaikkea kantohommista purkutöihin ja tarvittaessa vaativimpiinkin tehtäviin. Kartoitamme sopivan työn, osaamisesi ja tämän hetkisen tilanteesi mukaan. 

Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos:

  • Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Työhanskat pysyvät tiukasti kädessä
  • Et pelkää fyysistä työtä
  • Olet luonteeltasi joustava ja sopeutuvainen myös vaihtuviin työkohteisiin
  • Pystyt työskentelemään kokonaisia päiviä arkisin klo 7.00 – 15.30 välillä
  • Suomen kielen taitosi on sujuvaa

Tarjoamme monipuolisen työn rakennusalalla ja tuemme sinua koko työsuhteesi ajan.

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!