Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Monipuolisia rakennustyöntekijöitä Tampereelle

Paikkakunta: Pirkanmaa
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.11.2019
Haku päättyy: 8.12.2019
Paikkoja: 2

TRE/Monipuolisia rakennustyöntekijöitä

Etsimme Tampereen alueelle monipuolisia rakennustyöntekijöitä uudis- ja saneerauskohteille vaihtuviin työmaakohteisiin.

Työsi voi olla kaikkea rakennussiivouksesta rakennustyöntekijän hommaan, osaamiseesi pohjautuen! Voit olla alaa aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä raksalta. Työmaalla kaikenlaisella osaamiselle on tarvetta! Käydään yhdessä läpi, minkälainen kokemus sinulle työmailta on kertynyt ja kartoitetaan tulevat duunit sen pohjalta.

Tärkeintä on, että asenne ja tekemisen meininki on kohdallaan!

Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos:

  • Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Työhanskat pysyvät tiukasti kädessä
  • Fyysinen työ on sun juttu
  • Olet luonteeltasi joustava ja sopeutuvainen myös vaihtuviin työkohteisiin
  • Pystyt työskentelemään kokonaisia päiviä arkisin klo 7.00 – 15.30 välillä
  • Suomen kielen taitosi on sujuvaa

 

Tarjoamme monipuolisen, joustavan työympäristön ja tuemme sinua koko työsuhteesi ajan. Jos olet liikkuvaa sorttia, niin Pirkanmaan alueen lisäksi työllistämme rakennussiivojia myös Helsingin ja Turun seudulla.

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

 

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!