Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Keikkaileva kuorma-autonkuljettaja

Paikkakunta: Pirkanmaa
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 24.11.2019
Haku päättyy: 12.12.2019
Paikkoja: 2

TRE/Keikkaileva kuorma-auton kuljettaja Tampereelle

Haemme keikkailevaa kuorma-auton kuljettajaa Tampereelle.

Ajot sijoittuvat Tampereen alueelle ja lähikuntiin. Työ sopii mainiosti sinulle, joka haluat työskenellä osa-aikaisesti ja joustavasti vaikkapa opintojen tai osa-aikatyön ohessa. Töitä tarjolla mm. jätekuljetuksiin, muuttokuljetuksiin, lindströmin ajoihin ja kappaletavarakuljetuksiin.

Kerro meille osaamisestasi kuljettajana ja kartoitetaan sen perusteella sinulle sopivat duunit kuorma-auton ratissa!

Sinulta olisi hyvä löytyä:

  • Voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja digipiirturikortti
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
  • Itsenäistä työskentelyotetta
  • Aiempaa kokemusta kuorma-auton kuljettajan työstä
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

 

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!