Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Siivoojia Pirkanmaalle

Paikkakunta: Pirkanmaa
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 26.11.2019
Haku päättyy: 8.12.2019
Paikkoja: 1

TRE/Siivoojia Pirkanmaan alueelle

Haemme reippaita koti- ja toimitilasiivoojia Pirkanmaan alueelle! 

Työajat sijoittuvat ma-pe 06-16 välille ja työaikasi voi vaihdella muutamista vuoroista täysiin tunteihin. Siivoojana pääset tekemään monipuolista siivousta vaihtuvissa kohteissa ja aika ei varmasti käy pitkäksi. 

Työt sijaitsevat pääosin Tampereella ja ovat julkisten kulkuyhteyksien välillä. Ajokortin olemassaolo on kuitenkin eduksi!

Jos haluat tehdä töitä mukavassa porukassa, sinulla on toimeentarttuva asenne ja olet tarkka työsi jäljestä niin pistä ihmeessä hakemusta tulemaan tai soittele! Hyvälle tekijälle töitä riittää pidemmäksi aikaa!

Odotamme sinulta:

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- Reippautta ja oma-aloitteisuutta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Suomen kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

- B - Ajokortti

- Kokemus alalta

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!