Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Rakennussiivoojia/Loppusiivoojia

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 12.1.2020
Haku päättyy: 1.2.2020
Paikkoja: 2

TRE / Rakennus- ja loppusiivoojia

Etsimme asiakkaillemme rakennus- ja loppusiivoojia Pirkanmaan eri työmaakohteisiin. Mikäli omaat työturvallisuuskortin ja joustavan asenteen, olet etsimämme henkilö!

Työt sijoittuvat arkisin ma-pe välille 7-15.30 valmistuvien kohteiden ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit olla jo osaava rakennus-/loppusiivooja tai vasta uraasi aloitteleva!

Työtehtäviisi kuuluu työmaan siisteyden ylläpidon lisäksi mm. kaikkien pintojen pesua, lattioiden imurointia, saniteettitilojen puhdistusta, suojauksien poistoa, kaiteiden pesua ja ikkunoiden/parvekelasien pesua. Tarvittaessa myös muut kanto- ja apuhommat työmaakohteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan työympäristön, Talonrakennusalan TES mukaisen vähimmäispalkan ja tukemme työsuhteesi aikana. 

Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta oman auton käyttö on eduksi. 

Voit olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos sulla on

- voimassa oleva työturvallisuuskortti

- joustava ja sopeutuvainen asenne

- sujuva suomen kielen taito

- mahdollisuus työskennellä kokonaisia päiviä 07-15.30

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!