Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Rakennustyöntekijöitä Pirkanmaalle

Paikkakunta: Pirkanmaa, Kangasala, Nokia, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 6.1.2020
Haku päättyy: 25.1.2020
Paikkoja: 2

TRE/Rakennustyöntekijöitä Pirkanmaan seudulle

Haemme Pirkanmaan alueen asiakkaiden kohteille fyysisiin työtehtäviin monipuolisia rakennustyöntekijöitä suurille uudis- ja saneerauskohteille.

Emme odota, että sinulla olisi vuosia kokemusta, mutta perusasiat rakennuksilla työskentelystä olisi hyvä olla hallussa. Tärkeintä meille on kuitenkin sinun asenteesi työtä kohtaan! 

Työmailla tarvitaan tekijöitä monenlaisiin työtehtäviin, joten kartoitetaan haastattelussa sinun osaamisesi ja etsitään sitä vastaavat työtehtävät!


Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos:

- Suomen kielen taitosi on sujuvaa 
- Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti 
- Työhanskat pysyvät tiukasti kädessä, etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen!
- Pystyt työskentelemään kokonaisia päiviä arkisin klo 7.00-15.30 välillä 

 

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!