Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Reipas siivooja

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.2.2020
Haku päättyy: 22.2.2020
Paikkoja: 1

TRE / Reipas Siivooja

Pysyykö kädessäsi moppi ja rätti? Et kaihda fyysistä työtä ja haluat osaksi iloista ja rempseää työporukkaa? Mahtavaa, silloin olet etsimämme tekijä!

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme Seran Puhtautta ja Palvelua reipasta ja tekevää koti- ja toimitilasiivoojaa. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ja hyvälle tekijälle pitkäaikaisestikin. Seralla toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen sekä nopeaan ja joustavaan palveluun. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu!


Työtahti on ripeä, joten toivomme sinulta tekevää otetta työhön ja fyysistä kestävyyttä, pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta! Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin 06-16 väliselle ajalle. Työtä tehdään pareittain ja kohteissa liikutaan yrityksen autolla. Ajokortista on etua, mutta se ei ole välttämätön. Työalueena toimii Tampere ja lähikunnat.

Jos haluat päästä osaksi välittävää ja mukavaa työyhteisöä, etkä säikähdä nopeatempoista työtä niin pistä hakemusta tulemaan tai soittele! 

Odotamme sinulta:
-       Toimeentarttuvaa asennetta
-       Tarkkaa työnjälkeä
-       Fyysistä kestävyyttä
-       Reippautta ja oma-aloitteisuutta
-       Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-       Asiakaspalveluasennetta


Eduksi katsotaan:
-       Aiempi kokemus siivousalalta
-       B-ajokortti


Tarjoamme sinulle: 
-       Kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työn
-       Mahtavan työporukan, joka välittää
-       Hieronnan kerran kuukaudessa

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!