Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin haet töitä

Avoin työpaikka
Kesätyö: Kuorma-autonkuljettaja juomakuljetuksiin

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.3.2020
Haku päättyy: 5.4.2020
Paikkoja: 2

TRE/Kuorma-autonkuljettajia juomakuljetuksiin

Etsimme asiakkallemme tulevalle kesälle kuorma-autonkuljettajia juomakuljetuksiin.

Työ on fyysistä ja sisältää paljon nostamista ja suurien taakkojen siirtämistä apuvälineillä kynnyksien yli ja portaissa.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 03-20 väliselle ajalle ja työaika on keskimäärin 50-80h/2vk. Mikä parasta, työpäivän pääsee aloittamaan vähäisillä ruuhkilla. Hygieniapassi ei ole pakollinen, mutta on eduksi. 

Tässä työssä hommia tehdään joskus myös porukassa, joten ryhmätyöskentelytaidot ovat valttia!

Asemapaikka Ylöjärvellä.

Työt alkavat vuokratyösuhteella, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle! Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. 

Sinulta olisi hyvä löytyä:

- Voimassa oleva kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys

- C-ajokortti

- Digipiirturikortti

- Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

- Itsenäistä työskentelyotetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Hyviä asiakaspalvelutaitoja

- Hyviä ryhmätyötaitoja

Työssä eduksi:

- Oman auton käyttö

- Aiempi kokemus 

- Hygieniapassi

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/ TAI nopeimmin soittamalla 044 4000 112.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä erityisesti kuljetusalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

  Täytä hakemus


  Takaisin työpaikkalistaukseen

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Varmista menestyksesi työnhaussa!

1. Lue hakuilmoitus tarkkaan
Tarkista mihin työtehtävään ilmoitus on. Kerro viimeistään haastattelussa kaikki osaamisesi kyseiseen työtehtävään!

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita lyhyet tiedot itsestäsi sähköpostilla info@canvas.fi tai nopeiten soittamalla 044 4000 112!

3. Lähetä hakemus
Kiitos hakemuksestasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisesta!

4. Pidä tietosi ajan tasalla
Oma Canvas -palvelussa voit päivittää tietojasi. Voit myös soittaa tai tulla pyörähtään toimistolla niin päivitetään tiedot yhdessä!