Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Työvoiman vuokraus

Työvoiman vuokraus

Työvoiman vuokraus on joustava tapa hoitaa tilapäiset tai pysyvät muutokset henkilöstössä. Se on nopea tapa tasoittaa kausi- ja tilauskannan vaihteluita. Vuokrauksen kautta saat turvallisesti ja vaivattomasti osaavat työntekijät esimerkiksi paikkaamaan poissaoloja, avuksi ruuhkahuippujen hoitamiseen tai erilaisiin projekteihin.

Työvoiman vuokrauksessa toimimme työntekijän työnantajana ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet. Huolehdimme vuokrattavien henkilöiden lakisääteisistä maksuista, vakuutuksista, sekä työterveyshuollosta.

Kauttamme asiakkaamme saavat oikeat tekijät oikeaan aikaan. Päiväksi, viikoksi, vuodeksi tai vakituiseksi.

Työvoiman vuokraus on tehokasta, koska omin voimin tehtynä rekrytointiprosessi voi olla raskas ja aikaa vievä, jolloin siihen käytetty energia on pois yrityksen ydintoiminnasta. Me hoidamme henkilöstöhallinnon, jotta asiakkaidemme avainhenkilöt voivat keskittyä 100% omaan arvokkaaseen työhönsä.

Varmistat yrityksesi ketteryyden ja joustavuuden. Voit ottaa vastaan uusia töitä nopeallakin aikataululla. Tilanteet muuttuvat usein yllättävästi, kysyntä ja tilaukset vaihtelevat, aikatauluja hiotaan, mutta työvoiman vuokrauksen kautta huolehdit, että osaajaresurssisi ovat optimaalisella tasolla.

Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut

Yhteystietoni

Haluan että minuun otetaan yhteyttä, kiitos: