Canvas vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-,
logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teol-
lisuuden ja tuotannon eri tehtäviin. Luotettavasti
ja nopeasti jo vuodesta 2005. Lue lisää

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on riskitön tapa hoitaa tilapäiset tai pysyvät muutokset henkilöstössä. Se on joustava tapa tasoittaa kausi- ja tilauskannan vaihteluita. Henkilövuokrauksen kautta saat turvallisesti ja vaivattomasti osaavat työntekijät esimerkiksi paikkaamaan poissaoloja, avuksi ruuhkahuippujen hoitamiseen tai erilaisiin projekteihin.

Henkilöstövuokrauksessa toimimme työntekijän työnantajana ja hoidamme kaikki työnantajan velvoitteet puolestasi. Vastuullamme on huolehtia vuokrattavien henkilöiden lakisääteisistä maksuista, vakuutuksista sekä työterveyshuollosta.

Henkilöstövuokrauksemme auttaa löytämään oikeat tekijät oikealla hetkellä. Päiväksi, viikoksi, vuodeksi tai vakituiseksi.

Pääset itse määrittelemään valittavan henkilön kriteerit henkilöstövuokraukseemme.

Henkilöstövuokraus on helppoa, koska omin voimin tehtynä raskas ja aikaa syövä prosessi johon käytetty energia on pois yrityksen ydintoiminnasta. Henkilöstövuokrauksessa tämä kaikki siirtyy meidän vastuulle ja yrityksen avainhenkilöt voivat keskittyä 100% omaan arvokkaaseen työhönsä.

Varmistat yrityksesi ketteryyden ja joustavuuden. Voit ottaa vastaan uusia töitä nopeallakin aikataululla ja saada kassavirtaa silloinkin kun omilla resursseilla joutuisi myymään ”ei oota”. Tilanteet muuttuu usein yllättävästi, kysyntä ja tilaukset muuttuvat, aikatauluja rukkaillaan, mutta henkilöstövuokraus hoitaa resurssisi ja kassavirta pysyy optimaalisella tasolla. Sama koskee tilannetta jossa volyymi tilapäisesti laskee, henkilöstövuokraus mahdollistaa kulujen välittömän pienentämisen tarpeen niin määrätessä.

Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut

Yhteystietoni

Haluan että minuun otetaan yhteyttä, kiitos: