Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Mikä Canvas?

Töitä tekeville

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla, toki canvaslaisia esiintyy laajoina keskittyminä myös Pohjanmaalla, Päijät-Hämeessä ja muualla Suomessa. Toimistomme löydät Tampereelta ja Espoosta.

Pitkäaikaiset asiakkuudet puhuvat puolestaan ja työntekijät pitävät meitä reiluna ja luotettavana työnantajana. Kiitos siitä!

Jos tarvitset huipputyyppejä toimistotöihin, rakentamisen, teollisuuden, kuljetuksen ja logistiikan tai palvelualan eri tehtäviin, ota yhteyttä, siitä se lähtee rullamaan. Ja samat sanat sinulle, joka olet motivoitunut, osaava ja työntekoa rakastava, soittele, piipahda tai jätä työhakemus. Canvasin kanssa lähdet nousukiitoon!

 

Haetko töitä?

Etsimme alituiseen hyviä, työntekoa rakastavia tyyppejä. Canvasin kanssa lähdet nousukiitoon!

  Hae töitä