Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin palkkaat työntekijän

Työntekijän palkkaaminen on helppoa

 1. Soita 044 4000 112 tai täytä yhteydenottolomake

  Asiantuntijamme kirjaa yrityksesi tiedot sekä palvelutarpeet järjestelmäämme. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään 24 tunnin kuluttua.

 2. Yhdessä kohti ratkaisua

  Pyydämme sinua määrittelemään tarkemmin yrityksesi tarpeet ja ideaalityöntekijän.  Asiantuntijamme ehdottaa sinulle ratkaisua.

 3. Palkkaamme sinulle työntekijän

  Hoidamme kaikki palkkaamiseen ja työsuhteeseen liittyvät rutiinit. Työntekijän aloitettua työt voit keskittyä oman ydinbisnekseesi.

 4. Luomme sinulle Oma Canvas -käyttäjätilin

  Toiminnanohjausjärjestelmässämme tarkistat ja vahvistat, että työtunnit on ilmoitettu oikein. Voit halutessasi myös valvoa työkohteita, suunnitella työvuoroja sekä ennakoida kustannuksia.

Motivoituneita työntekijöitä

Minkälainen on huipputekijä yrityksessäsi? Kartoitamme yhdessä kanssasi ne piirteet ja taidot, jotka työntekijässä parhaiten palvelevat yritystänne.

Palkkaamme vuosittain satoja työntekijöitä. Jos sankoissa riveissämme ei yhdessä määriteltyjä kriteerejä täyttävää tekijää jo ole, kattavat kanavamme varmistavat, että sorvi ei seiso tyhjillään.

Varmista heti, että meillä on tietosi ja kun tarvitset hyvää, motivoitunutta työntekijää, pelkkä soitto numeroon 044 4000 112 riittää.

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.

Palkkaa parhaat päältä!