Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin tilaat työntekijän

Työntekijän palkkaaminen on helppoa

 1. Soita 044 4000 112 tai täytä yhteydenottolomake

  Kerro meille yrityksesi työntekijätarpeesta, aikataulusta vuokraukselle tai suorarekrytoinnille ja tarkemmin millaista osaamista työntekijällä tulisi olla työhön nähden.

 2. Yhdessä kohti ratkaisua

  Kartoitamme työhön sopivaa työntekijää ja olemme kanssasi yhteydessä, niin että saat oikeanlaisen työntekijän oikeaan aikaan.

 3. Vuokraamme sinulle työntekijän

  Huolehdimme rekrytointiprosessista, työsuhdeasioiden hoitamisesta ja kaikista työnantajavelvoitteista. Asiakkaanamme pääset keskittymään omaan ydinbisnekseesi ja työn ohjaamiseen.

 4. Luomme sinulle Oma Canvas -käyttäjätilin

  Luomme sinulle Oma Canvas-käyttäjätilin tarvittaessa, mitä kautta pääset tarkistamaan ja vahvistamaan työntekijän työtunnit.

Motivoituneita työntekijöitä

Minkälainen on huipputekijä yrityksessäsi? Kartoitetaan yhdessä osaamiset ja taidot, joita työntekijällä tulisi olla onnistuakseen parhaiten yrityksenne työtehtävissä.

Jos sankoissa riveissämme ei yhdessä määriteltyjä kriteerejä täyttävää työntekijää juuri vapaana ole, lähdemme uutta tekijää hakemaan.

Varmista heti, että yrityksessäsi työlle on motivoitunut työntekijä, pelkkä soitto meille numeroon 044 4000 112 riittää.

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.

Palkkaa parhaat päältä!