Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Näin tilaat työntekijän

Viisi vinkkiä työnantajalle

 1. Varo maalaisjärkeä!
  Usein itsestään selvältä tuntuvat asiat saattavat työsopimuslain määritteleminä tuntua ”järjenvastaisilta”.
 2. Tunnusta TES!
  Selvitä oman alasi työehtosopimus, sillä sinun täytyy toimia joka tapauksessa sen mukaan, kuuluitpa työnantajaliittoon tai et.
 3. Mitä eroa on kymmenellä ja neljälläkymmenelläseitsemällä eurolla?
  Jos työntekijän palkka on 10 euroa, maksaa se työnantajalle 47 euroa. Tiedätkö, mitä kaikkea yhden työntekijän palkkaaminen tarkoittaa kuluina ja kustannuksina?
 4. Se on helppoa kun sen osaa!
  Kukaan ei osaa kaikkea, eikä tarvitsekaan. Keskity siihen mitä varmuudella osaat ja hanki ajoissa hyvät asiantuntijat auttamaan ja etsimään ratkaisut, jotta ongelmia ei koskaan edes ilmene. Varautuminen on viisautta!
 5. Luovuttaja ei koskaan voita ja voittaja ei koskaan luovuta
  Toteuta itseäsi, se on tehtäväsi. Älä rajoita avointa ajattelua, sillä se kaventaa yrityksesi menestystä ja mahdollisuuksia. Kun olet hankkinut hyvän turvaverkon osaavista asiantuntijoista ympärillesi, saat myös uusia näköaloja ja rajattomasti mahdollisuuksia. Turvaa tulos, mahdollista kasvu!