Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Suorarekrytointi

Suorarekrytointi on asiakkaan aikaa säästävä ratkaisu rekrytointitarpeeseen!

Parhaimmillaan rekrytointi on yritykselle ja työnhakijalle pitkäaikainen ratkaisu, joka kasvattaa yrityksen liiketoimintaa ja tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden kehittää omaa uraansa, sekä työskennellä tehtävässä, josta hän nauttii aidosti.

Hyödyt toimeksiantajalle:

Onnistunut rekrytointi vaatii rekrytoijan sekä työnhakijan välillä avointa keskustelua. Lisäksi rekrytointi vaatii suunnittelua, aikatauluttamista, aikataulun hallintaa, viestintää, useita keskusteluja sekä päätöksentekokykyä.

  • Rekrytointi alkaa henkilöprofiilin ja osaamistarpeen määrittelystä.
  • Rekrytoinnille tulee aina varata riittävästi aikaa,
  • Työpaikkailmoituksen tärkein tehtävä on tavoittaa toivotut hakijat ja herättää heidän mielenkiintonsa rekrytointia kohtaan.
  • Haastattelut tehdään suoraan henkilökohtaisesti. Rekrytoija pyrkii varmistamaan, että rekrytoitavalla hakijalla on riittävät valmiudet menestyä työtehtävässä. Suosittelijoiden haastattelu on yksi lisäkeinoista varmistua rekrytoitavan työskentelytavoista sekä tavasta, jolla kantaa vastuunsa suoritettavista työtehtävistä.
  • Päätöstä valittavasta henkilöstä rekrytoinnin päätteeksi on mahdollisuus soveltaa joko niin, että rekrytoija tekee päätöksen valittavasta henkilöstä tai yhdessä toimeksiantajan kanssa tehdään valinta muutaman parhaiten tehtävään soveltuvan henkilön väliltä.

Soita ja kysy lisää p. 044 4000112

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut

Yhteystietoni

Haluan että minuun otetaan yhteyttä, kiitos: