Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Palvelut

Viisas pääsee vähemmällä

Huolenpitosopimus

Helppoutta ja varmuutta yrityksille

Tuntuuko, että tarvitsisit syvempää HR-asiantuntemusta tai oma aika ei vain riitä? Ainutlaatuisen huolenpitosopimuksemme myötä saat käyttöösi oman henkilökohtaisen HR-asiantuntijan ja kaiken hänen osaamisensa.

Määrittelemme yhdessä sopimuksen sisällön ja laajuuden, voimme hoitaa mm. työehtosopimukset, työsuhteet, työsuhde-edut, matkustussäännöt, työaikalain, etätyön teettämisen, olemme apunasi verotusasioissa ja tunnemme työsopimuslain.

Hinta ei tule esteeksi, kysy rohkeasti lisää!

Ulkoistettu henkilöstöpäällikkö

Turvaa tulos, mahdollista kasvu

Yrityksen johdon tehtävänä on keskittyä yrityksen ydinbisnekseen, siitä syntyy myös tulosta. Teemme yrityksille konsultointia, joka ei velvoita työntekijöiden palkkaamiseen. Ulkoistettua henkilöstöpäällikköä käytetään silloin kun sitä tarvitaan ja sen ajan kun se on tarpeen.

Hoidamme yrityksien kehityskeskustelut, henkilökunnan analysoinnin, ja teemme myös arviot henkilökunnan tuottavuudesta. Koska tulemme yrityksen ulkopuolelta, osaamme suhtautua ongelmiin objektiivisesti ja riskeihin kriittisesti.

Ainoa motiivimme on saada yrityksen tärkein voimavara tuottamaan ja voimaan hyvin. Jaamme mielellämme asiantuntijuuttamme, sillä kokemusvuosia eri alojen työllistämisestä löytyy. Olemme nähneet taantumia, muutoksia, kasvua, yt-neuvotteluita ja eri aloihin kohdistuvaa myllerrystä. Varautuminen on viisautta!

Rekrytointi

Kaikkea ei kannata tehdä itse!

Haastattelemme vuosittain satoja hakijoita ja teemme profiilin kaikista työntekijöistämme. Tunnemme heidän taitonsa ja osaamme suositella yrityksellesi juuri oikeaa tyyppiä. Olemme olleet alalla jo pitkään ja tiedämme miten palkataan oikeat ihmiset.

Olemme apunasi rekrytoinneissa alusta loppuun; hoidamme sovitusti hakuprosessin, haastattelut ja suositukset. Sinun ei tarvitse ilmoitella lehdissä tai netissä, vastailla puheluihin, sopia haastatteluaikoja, haastatella, arvioida tai tarkistaa suosituksia, sillä sehän vie aikaa ihan tolkuttomasti.

Kaikki rekrytointityöhön liittyvä hankaluus siirtyy meille ja sinulle jää enemmän aikaa tehdä sitä tärkeää tuottavaa työtä.

Muista myös Rekrytointi-light!

Tarvittaessa voimme tehdä hakemusten esikarsintatyön soveltuvuus- arvioinneilla ilman että teemme itse rekrytointia.
Käytä hyväksesi, vaihtoehtoja on!

Henkilöstövuokraus

Joustoa työn tekemiseen ja teettämiseen

Henkilöstövuokraus on joustava tapa tasoittaa kausi- ja tilauskannan vaihteluita. Voit vuokrata työntekijän juuri tarvittavaksi ajaksi. Tilauksen kestoa sinun ei tarvitse tietää etukäteen. Sopivien työntekijöiden etsiminen ja varsinkin löytäminen on ydinosaamistamme.

Henkilöstövuokraus on riskitön tapa hoitaa tilapäiset tai pysyvät muutokset henkilöstössä. Me tarkistamme myös pätevyydet ja luvat, sovimme aikataulut, tarkistamme tuntilistat, laskemme palkat, huolehdimme työterveyshuollosta, varaamme turvavaljaat, työvaatteet ja kengät.

Vapauta omaa aikaasi olennaiseen, lopeta stressaaminen ja jätä käytännön asiat meidän huoleksemme. Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse!