Alusta- ja korivarustelijoita raskaankaluston perävaunuvalmistukseen

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Vahto
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 1.3.2023
Haku päättyy: 28.4.2023

VAK Oy on kuljetuskaluston valmistuksen edelläkävijä jo 50 vuoden ajalta ja pääset mukaan yli 500 osaajan joukkoon. VAK Oy:llä työntekijän hyvinvointi on tärkeää ja työturvallisuudesta huolehditaan. Palkkaus sovittavissa pohjautuen teknologiateollisuuden työehtosopimukseen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle.

Haemme nyt raskaankaluston perävaunuvalmistuksen varustelupuolelle tekijöitä, joille on tuttua puuhaa tehdastyöskentely, tai ovat autoalalta juuri valmistuneita tulevaisuuden tähtiä!

Riippuen erikoistumisestasi ja osaamisestasi, työnkuvasi voi olla teollisuusmaalari (perävaunujen rungon maalaus sekä puhallus), hydrauliikka- ja autosähköasentaja (raskaankaluston sähköistystyöt) tai alusta- ja korivarustelija. Ilmianna siis itsesi, jos sinulta osaamista ja kiinnostusta löytyy ja haluat päästä tositoimiin huippukivassa työporukassa! Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään perusteellisesti. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva autosähköasentaja tai automaalari, tai jo enemmän kokemusta omaava teollisuuden ammattilainen. Et säikähdä fyysistä työtä ja käsityökalut pysyvät sinulla kädessä. Olet itseohjautuva ja omaat tarkkuutta tekemisessäsi. Työpaikka sijaitsee Vahdolla, joten jonkinlainen kulkuväline olisi hyvä löytyä.

Mitä saat?

Pääset osaksi vakavaraista alan toimivaa vakituiseen työsuhteeseen, jossa mahdollisuus vakinaistua suoraan VAK Oy:lle 6 kk:n jälkeen, sekä huippuhyvän työyhteisön ja ergonomisen työskentely-ympäristön. Palkkaus sopimuksen mukaan kokemus ja osaaminen huomioiden. Lisäksi kannustimena tulospalkkiot osaston tavoitteiden toteutuessa.

Kiinnostuitko? Hyvä! Nakkaa siis meitä hakemuksella, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Ota yhteyttä toimistolle MA-PE 8-16 p. 040 824 8888 tai ilmianna itsesi osoitteeseen info@canvas.fi tai https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös:

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa melkein 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.