Kassatarjoilia lounasravintolaan

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Haku alkoi: 4.5.2021
Haku päättyy: 16.5.2021
Paikkoja: 1

Asiakaspalveluhenkinen kassatarjoilija lounasravintolaan

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä kassatarjoilijaa Tampereelle.

Työ sopii sinulle, joka olet kiinnostunut asiakaspalvelusta sekä kassatyöskentelystä. Tehtävä ei vaadi aiempaa ravintola-alan kokemusta vaan enemmänki oikeanlainen asenne ja motivaatio ratkaisee. Työ alkaa 24.5. Työ on lounasravintolassa, jossa tehtäviisi kuuluu kassatyöskentely, ruoka-annosten vienti pöytiin sekä salin siisteyden ylläpito. Työajat noin 5h/pv tiistaista-lauantaihin aamu-/päivävuorossa. Syksyllä vuorot ovat ti-pe ja halutessa viikonloppuisin.

Palkkaus matkailu- ja ravintola-alan TES mukaan.

Odotamme sinulta:

– täysi-ikäisyyttä

– Suomen kielen taitoa

– hygieniapassia

– negatiivista salmonellatodistusta

– reipasta asennetta ja motivaatiota

 

Katsomme eduksi:

– aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä

– englannin kielen taito

Älä käytä aikaasi turhaan vaan laittele meille hakemusta tulemaan sähköpostilla info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/tayta-avoin-hakemus/.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Valikko