Ovi- ja elementtiasentajia raskaankaluston perävaunuvalmistukseen

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Vahto
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 1.3.2023
Haku päättyy: 28.4.2023

VAK Oy on kuljetuskaluston valmistuksen edelläkävijä jo 50 vuoden ajalta ja pääset mukaan yli 500 osaajan joukkoon. VAK Oy:llä työntekijän hyvinvointi on tärkeää ja työturvallisuudesta huolehditaan. Palkkaus sovittavissa pohjautuen teknologiateollisuuden työehtosopimukseen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle.

Haussa on nyt raskaankaluston perävaunuvalmistuksen tuotantoon oviasentajia ja elementtityöntekijöitä. Työnkuvasi riippuu osaamisestasi ja kiinnostuksestasi: sinulla voi olla taustaa esimerkiksi särmäyksestä, puusepän töistä tai rakennusalalta. Työssä pääset valmistamaan sekä asentamaan kuorma-autojen perävaunujen seinä- ja ovielementtejä, mikä sisältää elementtien osien sahaamista ja kokoamista liimauksella sekä osien viimeistelytöitä. Työ on mekaanista ja osittain fyysistä sisältäen isojen koneiden sekä käsityökalujen käyttöä valmistusvaiheesta riippuen. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään perusteellisesti. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Mitä toivomme sinulta?

Tässä työssä pääsee loistamaan hyvällä hahmotuskyvyllä ja tarkkuudella, ja jos sinulla on kokemusta koneiden ja laitteiden kanssa työskentelystä on se ehdottomasti plussaa! Voit olla teollisuuden alalta (esimerkiksi metalliala) juuri valmistunut tulevaisuuden osaaja tai jo kokeneempi konkari. Myös kokemus rakennusalalta, metallialalta tai maatalous- ja metsäalalta on hyödyksi tehtävässä. Et säikähdä fyysistä työtä ja käsityökalut pysyvät sinulla kädessä. Työpaikka sijaitsee Vahdolla, joten jonkinlainen kulkuväline olisi hyvä löytyä.

Työturvallisuus- ja/tai tulityökortti katsotaan eduksi.

Mitä saat?

Pääset osaksi vakavaraista alan toimivaa vakituiseen työsuhteeseen, jossa mahdollisuus vakinaistua suoraan VAK Oy:lle 6 kk:n jälkeen, sekä huippuhyvän työyhteisön ja ergonomisen työskentely-ympäristön. Palkkaus sopimuksen mukaan kokemus ja osaaminen huomioiden. Lisäksi kannustimena tulospalkkiot osaston tavoitteiden toteutuessa.

Kiinnostuitko? Hyvä! Nakkaa siis meitä hakemuksella, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Ota yhteyttä toimistolle MA-PE 8-16 p. 040 824 8888 tai ilmianna itsesi osoitteeseen info@canvas.fi tai https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös:

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa melkein 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.