Huoltoasematyöntekijä

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Lempäälä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 6.9.2021
Haku päättyy: 22.6.2021
Paikkoja: 1

Huoltoasematyöntekijä

Nyt on haussa asiakkaallemme huoltoasematyöntekijä kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työhön. Työ painottuu kassa- ja asiakaspalvelutyöhön, mutta sisältää kaikkea huoltoasematyöntekijän tehtäviä kuten keittiötyöskentelyä, kuorman purkua ja yleisestä siisteydestä huolehtimista. Tehtävää on mahdollista jonkin verran muokata valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työajat sijoittuvat ma-su välille huoltamon aukioloaikojen mukaan ja töitä tehdään 5 päivää viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä!

Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos

  • Omaat reippaan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen
  • Sinulla on aiempaa koemusta kassatyöskentelystä
  • Sinulla on aiempaa kokemusta huoltamotyöskentelystä
  • Suomen kielen taitosi on sujuvaa

Eduksi katsotaan:

  • Ajokortti ja oman auton käyttö
  • Veikkauskone-osaaminen
  • Hygieniapassi

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/ TAI nopeiten soittamalla 0440 9800 50  ma-pe 8-16 välillä.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Valikko