KEIKKA: Kuorma-autonkuljettaja muuttoalalle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Seinäjoki
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 22.3.2024
Haku päättyy: 28.4.2024

Etsitkö lisätienestiä esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle? Nautitko fyysisestä työstä?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme keikkatyöntekijöitä kuorma-autonkuljettajaksi muuttoalalle. Lähtöpaikka Seinäjoki, mutta muutot voivat toteutua ympäri Suomen. Kuorma-auton kuljettajana osallistut myös tarvittaessa kantotöihin ja asioit loppuasiakkaiden kanssa. Työtehtävät, työpäivien määrä ja työajat ovat kuitenkin vaihtelevia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme myös kokemuksen vastaavista työtehtävistä, työturvallisuuskortin sekä kortin ja ajoneuvon käyttöön saamisen.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 044 400 0112
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse 

Tutustu meihin somessa:
FB: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy
IG: canvashenkilostoratkaisut

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, lähes 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.