Kuljetus-, muutto- ja rakennusalan työt Tampereen, Helsingin ja Turun alueille

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 2.10.2023
Haku päättyy: 04.04.2024
Paikkoja: 10

Miksi juuri sinun kannattaa lähteä keikkatöihin? Koska se on nopea tapa hankkia lisätienestejä, sinulla on mahdollisuus valita milloin ja kuinka paljon työtä teet, voit tehdä vaihtelevasti hommia kuljetus-, muutto- ja rakennusalalla saaden monipuolista kokemusta ja voiden verkostoitua eri työporukoissa.

Keikkahommissa työtehtävät voivat olla apumiehen töitä kuljetusalalla sisältäen kuorman purkua ja jakelua, muuttomiehen töitä eri työtiimeissä koti- ja yritysmuutoilla, raksalla kanto-, siivous-, raivaustöitä…siis paljon eri mahdollisuuksia. Löytyy meillä keikkahommia myös mm. varastolta ja terminaalihommistakin.

Töissä pärjää hyvin reippaalla asenteella vaikkei aiempaa kokemusta olisi. Fyysisen työn kestävyyttä tulee olla ja herätyskello, jotta olet oikeaan aikaan oikeassa paikassa liikkeellä. Työturvallisuuskortti on eduksi useimmissa hommissa. Täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen sinun pitää olla, jotta voimme sinua työllistää.

Keikkahommien hienous on myös siinä, että sinulla on nopea mahdollisuus työllistyä, eikä sinun tarvitse sitoutua mihinkään pitkäksi aikaa ellet niin halua!

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 0444000112
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse 

Tutustu meihin somessa:
FB: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy
IG: canvashenkilostoratkaisut