KULJETUS: Kuljetusapumiehestä kuljettajaksi

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 1.1.2023
Haku päättyy: 29.1.2023
Paikkoja: 1

Nyt haemme asiakkaallemme tekijää, jolla on mahdollisuus kouluttautua asiakkaalla kuljetusapumiehen roolista vaihtolava- ja nosturiauton kuljettajaksi. Työt voivat olla kahdessa vuorossa ja työaika noin 80h/2vkoa. Tässä työssä ei vaadita aiempaa kokemusta vaihtolava- tai nosturiajosta, tärkeintä on, että olet innokas oppimaan ja sinulla on työhön tarttuva asenne!

Työ alkaa apumiesjaksolla, jossa perehdytään työpaikan käytänteisiin repsikkana. Tutustut kalustoon, työympäristöön ja opettelet vaihtolava- ja nosturiauton toimintaa kokeneemman kuskin kanssa. Harjoittelujakso perehdyttää, kouluttaa ja valmistaa itsenäisempään työskentelyyn.

Voit aloittaa tehtävässä loppuvuodesta tai vuoden vaihteen jälkeen, miten olisit käytettävissä. Hakusessa on tekijä, joka olisi kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta.

Sinulta olisi hyvä löytyä voimassa olevat ammattipätevyydet, C-ajokortti, digipiirturikortti, hyvä asenne työtä kohtaan ja itsenäinen työskentelyote. Sinun tulee olla myös suomenkielentaitoinen, täysi-ikäinen ja eduksi katsomme jos sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0444000112

2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse info@canvas.fi

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.
Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, lähes 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.