C-kortillinen kuorma-autonkuljettaja pääkaupunkiseudulle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Uusimaa, Helsinki
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.7.2023
Haku päättyy: 20.8.2023
Paikkoja: 1

Kuorma-autonkuljettaja haussa asiakkaallemme Helsinkiin


Juuri nyt on loistava kuljettajapaikka kesähommia etsiville teiden kuninkaille! Asiakkaamme etsii kesän ajaksi tuuraajaa ajohommiin, joten paikka sopii loistavasti esimerkiksi syksyllä opintoja aloitteleville tai jatkaville.Työ sisältää ajoa ja mahdollisesti myös pakkaamista ja purkamista. Työsuhde on määräaikainen syksyyn asti. Työ on kokoaikaista, joten tunteja piisaa.

Tarpeelliset työluvatomatoiminen ote työskentelyyn ja rehti työasenne ovat kovaa valttia tässä hommassa! Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi.

Saatat olla tuleva Canvas-tiimiläinen, jos sinulla on:
  • Voimassa oleva kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys
  • C-ajokortti
  • Digipiirturikortti
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
  • Itsenäinen työskentelyote
  • Hyvä fyysinen kunto

Työssä katsomme eduksi:

  • Kokemus kuljetusalalta
  • Muut mahdolliset luvat, esimerkiksi ADR-lupa

Jätä hakemuksesi osoitteeseen info@canvas.fi

TAI lyhyet tiedot itsestäsi canvas.fi/avoin-hakemus

TAI soita: 044 4000 112 ma-pe 8-16 välillä.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/canvas-tyovoiman-vuokraus/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy ja Instagramissa: canvashenkilostoratkaisut!

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.