Kuorma-autonkuljettaja elintarvikeajoon

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.4.2024
Haku päättyy: 12.5.2024

Nyt olisi loistava mahdollisuus päästä kesäksi uudehkojen mersujen rattiin kuorma-autonkuljettajaksi elintarvikejakeluun! Kesätyöt alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuu elo-syyskuulle asti. Tässä saattaa olla myös mahdollisuus jatkaa kesän jälkeenkin!

Työ on fyysistä rullakkorallia Tampereen keskusta-alueilla, monipuolista hommaa, jossa on pääosin aamuvuoroja. Tunteja kertyy n. 60-80h/2vko. Työ sisältää asiakaskohtaamisia ja asiakkaallamme saat rennon työympäristön, sekä mukava työkaverit kesätöiden tueksi.

Edellytämme hakijalta vain näitä kuljetusalan normaaleja, eli C-ajokorttia, ammattipätevyyksiä, digipiirturikorttia, joiden lisäksi sinulla tulisi olla hyvä suomenkielen osaaminen, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sosiaalisuutta, sekä hieman aiempaa kokemusta logistiikka-alalta.

 

Hae heti, jos paikka alkoi kiinnostamaan, koska me haastattelemme jatkuvasti hakuaikanakin ja työnaloituksiakin otetaan jo huhtikuun puolella!

Helpoiten hakeminen etenee soittamalla suoraan toimistollemme HR:llemme Jake Virtaselle p. 0407716678 (MA-PE 8-16) tai voit lähettää hakemuksen sähköpostitse info@canvas.fi tai hakulomakkeemme kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/

 

Jos et jostain syystä saa Jakea heti kiinni, niin voit soittaa toimistolle 0444000112. Meillä kun on kova haastattelurumba käynnissä, niin ei välttämättä juuri haastattelun aikana pystytä puhelimeen vastata. Voit myös laittaa tekstiviestiä tai whatsappiakin meille, kaikki käy!