Osa-aikainen ravintolatyöntekijä avustaviin tehtäviin

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Haku alkoi: 18.9.2023
Haku päättyy: 4.10.2023
Paikkoja: 1

Osa-aikainen työntekijä ravintolatyöntekijä Lempäälän alueelle

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan huumorintajuiseen ja tekeväiseen työporukkaan ravintolapaikalle, joka palvelee monipuolisesti sekä autoilijoita, että ruokailijoita!

Haemme asiakkaallemme reipasta työntekijää kahvila- ja ravintolapuolen tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa avustavat tehtävät keittiön puolella, tiskaaminen ja siivoaminen/järjestely ravintolan puolella. Lisätehtäviä voidaan antaa osaamisen mukaan esimerkiksi kassalla.

Työajat tulevat keikkapainotteisesti, joten tämä on erinomainen tapa hankkia lisätienestejä koulun tai muun työn ohelle. Joustavuutta ja pelisilmää työaikojen suhteen toivotaan. Työajat yleensä 8-18 välillä.

 

Sinä saat Canvasista: 

  • Vastuullisen työnantajan
  • Säännöllisen palkanmaksun
  • TES:n mukaisen palkan
  • Helposti tavoitettavissa olevan työnantajan

 

Sinulta me toivomme:

  • Omaat reippaan ja oma-aloitteisen asenteen
  • Suomen kielen taitosi on sujuvaa
  • Sinulta löytyy hygieniapassi

 

Edukso katsotaan:

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

 

Jos kiinnostuit;

Ota yhteyttä toimistolle MA-PE 8-16 p. 044 4000112 tai ilmianna itsesi osoitteeseen info@canvas.fi tai https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös:

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa melkein 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.