Muuttotyöntekijöitä Helsingin seudulle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhde: Määräaikainen, keikkatyö
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 1.1.2023
Haku päättyy: 29.1.2023
Paikkoja: 5

Muuttotöihin lähtö on helppo tapa hankkia lisätienestejä ja lisätöitä esimerkiksi opiskeluiden oheen. Työtehtävät sisältävät pääosin kantamista yritys- ja kotimuutoissa, joten tarkkuus, hyvä fyysinen kunto ja asiakaspalveluhenkisyys ovat vaatimuksena tässä työssä, mutta aiempaa kokemusta, mitään tutkintoa tai jotain tiettyä pätevyyttä se ei vaadi. Asenne ja motivaatio ratkaisee sen miten hommissa pärjää!

Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville aamusta alkaen, mutta jonkin verran ilta-/lauantaikeikkoja voi olla. Keikkoja voi olla päivästä pidempiin pätkiin, riippuen asiakkaan tarpeesta.

Toivomme sinulta täsmällisyyttä ja luotettavuutta, hyvää fyysistä kuntoa, täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomenkielentaitoa.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0444000112

2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/

3) sähköpostitse info@canvas.fi

 

Tutustu meihin somessa:

WWW: www.canvas.fi

FB: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

IG: canvashenkilostoratkaisut

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, lähes 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.