Muuttoapulaisia Turkuun

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Turku
Haku alkoi: 1.9.2021
Haku päättyy: 22.9.2021
Paikkoja: 3

TKU / Muuttoapulaisia

Omaatko reippaan ja asiakaspalvelualttiin asenteen? Haluatko lisätienestiä opintojen tai toisten töiden oheen?

Haemme reippaita muuttoapulaisia Turun alueen asiakasyrityksille eri pituisiin keikkatöihin. Muutot ovat sekä yritys- että kotimuuttoja. Työsi on pääasiassa kantamista, joten tässä työssä riittää, että olet valmis fyysisesti raskaaseen työhön ja sinulla on reipas tekemisen meininki!

Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 8:00 eteenpäin. Keikat ovat päivästä pidempiin pätkiin ja päivien pituus on asiakkaan tarpeen mukaan.  Työ sopii esimerkisi opiskelijalle opintojen oheen. Keikkoja voit tehdä oman tilanteesi ja toiveesi mukaan viikoittain tai esimerkiksi 1-2 keikkaa kuukaudessa.

Toivomme sinulta:

– Täsmällisyyttä ja luotettavuutta

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja reippautta

– Hyvää fyysistä kuntoa

– 18 vuoden ikää

– Suomen kielen taitoa

– Oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksi katsotaan:

– Työturvallisuuskorttia

– C-korttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyksiä

– Aiempaa kokemusta

Työ sopii loistavasti sellaiselle, joka uskaltaa laittaa hanskat käteen ja on valmis fyysisempiinkin työtehtäviin!

 

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Valikko