Muuttotyöntekijöitä ja auton apumiehiä

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Tampere
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 27.4.2021
Haku päättyy: 16.5.2021
Paikkoja: 3

Muuttotyöntekijöitä ja auton apulaisia

Oletko reipas ja asiakaspalvelualtis kaveri, joka kaipaa keikkahommia?

Haemme asiakkaillemme muuttotyöntekijöitä ja auton appareita tulevalle kesälle eri pituisiin keikkatöihin Tampereen seudulle. Muutot ovat sekä yritys- että kotimuuttoja ja apparikeikat sijoittuvat erilaisiin jakelukuljetuksiin.

Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 8:00 eteenpäin. Keikat ovat päivästä pidempiin pätkiin ja päivien pituus on asiakkaan tarpeen mukaan. Työt ovat fyysistä työtä ja sisältävät paljon kantamista sekä vaativat fyysistä kestävyyttä.

Toivomme sinulta:

– Täsmällisyyttä ja luotettavuutta

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja reippautta

– Hyvää fyysistä kuntoa

– 18 vuoden ikää

– Suomen kielen taitoa

– Oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksi katsotaan:

– Työturvallisuuskorttia

– C-korttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyksiä

– Aiempaa kokemusta

 

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Valikko