TEOLLISUUS: Maalari/varustelija perävaunuvalmistus (VAK Oy)

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.9.2023
Haku päättyy: 29.10.2023

Haemme nyt raskaankaluston perävaunuvalmistukseen teollisuusmaalaria tekijöitä, joille on aiempaa kokemusta oltava korkeapaineruiskulla työskentelystä ja on kiinnostunut maalaamisen, sekä puhaltamisen lisäksi tekemään perävaunuvarustelua tarvittaessa.

Mitä toivomme sinulta?

Kokemusta raskaankaluston maalaustöistä tai teollisuusmaalauksesta työskennellen korkeapaineruiskulla. Tutuksi on toivottavasti tullut pohjien teko, siistit ja tarkasti toteutetut maalaukset, sekä lisäksi mahdolliset muut metalli- tai rakennusalan kädentaidon työt.

Mitä saat?

Me työnantajana mahdollistamme sinulle pääsyn vakituiseen työsuhteeseen, jossa mahdollisuus on vakinaistua suoraan asiakasyrityksellemme pidemmällä aikavälillä. Lisäksi säännölliset työajat kaksiviikkosjaksossa, säännöllisen palkanmaksun joka toinen viikko, sekä huippuhyvän työyhteisön asiakasyrityksellämme ja ergonomisen työskentely-ympäristön. Palkkaus sopimuksen mukaan kokemus ja osaaminen huomioiden. Lisäksi kannustimena tulospalkkiot osaston tavoitteiden toteutuessa. Asiakasyrityksemme on kuljetuskaluston valmistuksen edelläkävijä jo 50 vuoden ajalta ja pääset mukaan yli 500 osaajan joukkoon, työpaikkaan, jossa työntekijän hyvinvointi on tärkeää ja työturvallisuudesta huolehditaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi pikimmiten! Haastattelemme koko ajan hakuajan aikana. Työt alkavat syyskauden alkaessa.

Meille haet helposti, joko ottamalla yhteyttä toimistolle MA-PE 8-16 p. 040 824 8888 tai ilmiantamalla itsesi osoitteeseen info@canvas.fi tai canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin: