Kokeneita rakennusmiehiä Tampereelle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 17.2.2023
Haku päättyy: 20.3.2023
Paikkoja: 2

Onko sinulle jo karttunut kokemusta rakennustöistä laajemmalti? Pystyt tekemään niin vaativampia nikkarointeja kuin että mahdollisesti joitain kirvestöitäkin?

Tampereen alueen uudis- ja saneerauskohteille haemme kokeneita rakennustyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin, joita voivat olla purku/piikkaus, levytys/villoitus, väliseinärakentaminen, turvallisuusnikkaroinnit ja muut hieman vaativammat rakennustyöt. Kerro meille osaamisestasi ja kartoitetaan yhdessä työmahdollisuutesi kauttamme!

Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti on plussaa. Suomenkielentaito on välttämätön ja mielenkiintoa monipuolisia työtehtäviä kohtaan saisi löytyä.
Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 0444000112
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse 
Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.
Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, lähes 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.