Reipas siivooja keikkahommiin

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pirkanmaa, Tampere, Ylöjärvi
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 6.4.2021
Haku päättyy: 18.4.2021
Paikkoja: 2

Haluatko osaksi iloista ja rempseää työporukkaa, etkä kaihda fyysistä työtä? Mahtavaa, silloin voit olla etsimämme siivooja!

Haemme nopealla aikataululla pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme kahta reipasta ja tekevää kotisiivoojaa keikkatöihin. Työajat sijoittuvat ma-pe 06-17 välille ja työpäiväiä on viikossa 2-3. Toisen siivojan kohteet sijoittuvat Tampereelle ja toisen Ylöjärvelle.

Asiakkaalla toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen sekä nopeaan ja joustavaan palveluun. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu! Työtahti on ripeä, joten toivomme sinulta tekevää otetta työhön ja fyysistä kestävyyttä, pilkettä silmäkulmassa kuitenkaan unohtamatta! Työtä tehdään pareittain ja kohteissa liikutaan yrityksen autolla, jonka vuoksi ajokortti on työssä välttämätön.

Jos haluat päästä osaksi välittävää ja mukavaa työyhteisöä, etkä säikähdä nopeatempoista työtä niin pistä hakemusta tulemaan tai soittele!  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:

–       B-ajokorttia
–       Toimeentarttuvaa asennetta
–       Tarkkaa työnjälkeä
–       Fyysistä kestävyyttä
–       Reippautta ja oma-aloitteisuutta
–       Suomen kielen taitoa
–       Asiakaspalveluasennetta

Eduksi katsotaan:
–       Aiempi kokemus siivousalalta

 

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Canvas Oy on työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt tavallista ketterämpi yritys. Canvasin kautta pääset erityisesti kuljetusalan, mutta myös rakennusalan ja muuttoalan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin.

Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Soita meille: 044 4000 112 tai laita viesti info@canvas.fi

Valikko